Зарадвайте децата си с подаръци от www.hippoland.net

Зарадвайте децата си с подаръци от www.hippoland.net

hippoland.net
Тазгодишния Черен петък в България ще Ви помогне да се сдобиете с необходимите за вашето дете стоки на много по-достъпна цена! Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черният петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, което прави шанса ви уникален. Не го пропускайте!

Най – големите намаления на детски стоки са на Черния петък и достигат до -70%. Ако искате да зарадвате вашето дете сега е момента! Подменете гардероба на детето си, за да го зарадвате и помогнете да изживее щастливо детството си.

За поредна година и www.hippoland.net ще се включи с големи намаления в Черния петък. Хиполенд е най-голямата в България верига детски хипермаркети. Мисията му е да дава на родителите най-широк избор от качествени и маркови стоки за техните бебета и деца и да обслужва този избор компетентно, учтиво и с грижа.Във всеки от магазините му се предлага всичко, необходимо за отглеждането и възпитанието на детето от раждането му до 10-12 годишна възраст.

Контролът върху качеството и съответствието на предлаганите стоки с изискванията за безопасност на ЕС, атрактивните и актуални за момента дизайни, иновативните решения и разумните цени са от приоритетно значение при подбора на асортимента. Най-новите продукти на световните лидери в производството и търговията с играчки и детските стоки се появяват първо в www.hippoland.net!

Тази година www.hippoland.net ще предлага: дрешки, обувки, бельо и спални комплекти,комплекти за новородено, спортни стоки, велосипеди,акумулаторни коли и мотори, плажни и надуваеми стоки, детска козметика,книжки,канцеларски материали и пособия за писане и рисуване на много ниска цена само на Черния петък, на 24 ноември 2017г!