Как да изберем идеалния хладилник на Черен петък

Как да изберем идеалния хладилник на Черен петък

Черният петък е денят след „Деня на благодарността“ в Съединените щати, четвъртият четвъртък на ноември. От 1952г. той се счита за началото на сезона за пазаруване в САЩ и повечето големи търговци на дребно отварят магазините си много по – рано, а някои и през нощта и предлагат промоционални цени. Хората стоят с часове пред магазините, чакайки да бъдат отворени, за да могат да закупят така мечтаният хладилник на по – изгодна за тях цена. През последните няколко години станахме свидетели на тенденцията да предлагаме тези промоции онлайн, още преди да е дошъл „Черният петък“.

Хората, които обновяват кухненските си уреди на Черния петък, могат да се сдобият с по – нови технологии на по ниска цена. Огромните отстъпки позволяват на едно обикновено семейство да се сдобие с мечтания хладилник, без това да навреди на семейния бюджет. С големите намаления на Черния петък, можете да се сдобиете с мечтаните за вас артикули дори и от интернет. Вече не се налага да се редите по опашки в молове и магазини. Само няколко клика на мишката Ви делят хладилника, който сте си харесали. Бързо, лесно, безпроблемно!

Не изпускайте намаленията в деня на Черния петък. Само на 24 ноември можете да се възползвате от възможността да закупите хладилник на оптимална цена.

Тази година голяма част от веригите хипермаркети, молове, се очаква да се включат в „деня с големите намаления“.

Как да изберем идеалния хладилник? Ако сте студент и живеете на общежитие изберете по – малък хладилник, с малък фризер. Ако вече сте се задомили и имате семейство, за вас идеален ще е висок хладилник с голям фризер, за да може жена ви да събира всичките меса пратени от тъщата. Ако имате повече излишни пари ви препоръчваме да си вземете двоен хладилник с диспенсер за ледени кубчета.