Как да изберете идеалния за вас телефон

Как да изберете идеалния за вас телефон

Тазгодишния Черен петък в България ще Ви помогне да се сдобиете с необходимия за вас телефон на много по-достъпна цена! Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черният петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, което прави шанса ви уникален. Не го пропускайте!

Като за начало всеки един ентусиазиран купувач трябва да знае реалната цена на артикула, който закупува. Честа практика на мнозина търговци е да предлагат стоки на така наречената „залъгваща промоция“, която се изразява в изкуственото “надуване“ на цените на някои артикули, няколко дни преди дългоочаквания ден. Когато той настъпи, те “намалят“ цените на старата, реална цена.Затова трябва да сте много внимателни и преди ,,големия ден“ да сте направили нужното проучване на моделите и цените на телефоните.

Какъв телефон да си купя? Нужно ли е да е най – скъпия и най – новия? Samsung или Iphone? Ако са Ви омръзнали телефоните на Samsung и Iphone със сигурност ще Ви допаднат новите модели на Google и OnePlus. Нoвият Google Pixel 2 и OnePlus 5 по нищо не отстъпват на най – новите модели на Samsung и Iphone, а дори са по – добри от тях в някои категории.

Първото нещо, което трябва да направите преди да закупите телефон е да се запитате за какво ще бъде използван. Ако просто се нуждаете от телефон, който да използвате главно за осъществяване на разговори, няколко пъти в седмицата да проверите спортните новини, прогнозата за времето или да видите децата си по скайп, на вас ви е нужен т.нар. бюджетен смартфон. В този клас спадат телефони като Samsung A3 и Samsung J5. Също добър вариант са и китайските марки Xiaomi, HUawei и Zenfone.

Ако искате да сте винаги в центъра на вниманието Iphone X и Samsung Galaxy note 8 са точно за вас! С иновативните си дизайни и големи екрани, те няма да останат незабелязани от приятелите Ви. Те са водещите телефони на пазара и са с всички екстри. Ако един от тези телефони е вашият избор, Black Friday е идеалната за вас възможност!