Как да купим лаптоп на Черен Петък

лаптоп на черен петък

Тазгодишния Черен петък в България ще Ви помогне да се сдобиете с необходимия за вас лаптоп на много по-достъпна цена. Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черния петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, което прави шанса ви уникален. Не го пропускайте!

Като за начало всеки един ентусиазиран купувач трябва да знае реалната цена на артикула, който закупува. Честа практика на мнозина търговци е да предлагат стоки на така наречената „залъгваща промоция“, която се изразява в изкуственото “надуване“ на цените на някои артикули, няколко дни преди дългоочаквания ден. Когато той настъпи, те “намалят“ цените на старата, реална цена.Затова трябва да сте много внимателни и преди ,,големия ден“ да сте направили нужното проучване на моделите и цените на лаптопите.

Подготвили сме ви няколко предложения, ако сте решили да си купувате лаптоп: Новият Apple MacBook Pro 13″ с памет 128GB и българска клавиатура е по-бърз и мощен от всякога, и все пак впечатляващо тънък и компактен. Разполага с най-яркия и цветен Retina дисплей в лаптоп Mac досега. MacBook Pro издига производителността и преносимостта на изцяло ново ниво, благодарение на авангардната графика, високопроизводителните процесори и първокласната памет. Осигурява Turbo Boost процесинг до 3,6GHz, до 2,3GHz двуядрен Intel Core i5 процесор, до 2,2GB/s скорост на последователен запис и до 3,2GB/s скорост на последователно четене. Гарантира до 10 часа живот на батерията. Apple MacBook Pro 13″ включва мощна интегрирана графична карта с 64MB вградена DRAM, което ускорява графичните задачи.Операционната система е разработена така, че максимално да се възползва от хардуера. macOS включва забележителна колекция от програми, както и с iCloud и други иновативни начини за взаимодействие между Mac и други iOS устройства.

Dell Inspiron 5770 или 17 5000 е стандартен 17-инчов лаптоп, част от осмото поколение на компанията. Inspiron 5770 идва с Core i5-8250U или Core i7-8550U, които са най-новите Intel мобилни чипове и единствените представители на осмото поколение в мобилната гама към момента. Въпреки че са нисковолтажни чипове със само 15W TDP, те са се доказали като мощни процесори, способни на неща, които не сме си представяли с такъв чип. Inspiron 5770 е 17.3-инчов ноутбук с две опции за дисплей. Базовият модел разполага с HD+ (1600 x 900p) резолюция, докато другите конфигурации идват с Full HD (1920 x 1080p) панел, които силно се препоръчват, особено като се има предвид големия екран.Животът на батерията на Inspiron 5770 е добър.

Новият лаптоп Acer Predator GX21-71-746S е за хора, които се задоволяват само и единствено от най – доброто. Разгърнете истинския си потенциал с овърклокнатия процесор от 7-мо поколение Intel® Core i7 и подложете 21 X на изпитание.С 21″ Извит дисплей той е първия ноутбук с извит дисплей, който ви отвежда в изцяло нов свят. Свят, който ви обгръща и привлича, и не ви пуска повече. Лаптопът е премислен в детайли и ненадминато ефективен. Пет вентилатора работят едновременно, за да го поддържат студен.