Как да купим мебели изгодно

мебели на черен петък

Българският Black Friday Ви предоставя възможност да обзаведете дома си на най – изгодната за вас цена! Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черния петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, поради това шансът за освежаване на домовата ви обстановка е уникален. Не го пропускайте! Изберете мечтаните мебели за вашия дом, като се подготвите предварително.

Много хора са на мнение, че декември не е месец за обавеждане и реновиране на вашия дом. Но при огромните отстъпки предлагани от магазините, които участват в Черния петък, защо не?

Ежемесечно магазини като: homemarket, ИКЕА, Мебели Виденов, Аико, Мебелино, Явор и други издават актуални брошури с най – добрите си предложения за обзавеждане на дома. Намаленията достигат до -50%, но на Черния петък сме виждали и да достигат до рекордните -70% от стойността на мебелите, затова следете офертите на най-добрите фирми, в сферата на домашното обзавеждане.

Подготвили сме ви няколко сайта, които биха ви предоставили най – добрите оферти на най – добри цени:

  • www.homemarket.bg предлага обзавеждане за целия дом. Тук ще намерите най – добрите оферти за мека мебел, подматрачни рамки и други. Само с няколко клика на мишката безпроблемно, лесно и изгодно можете да обзаведете спалнята си, офиса, трапезарията, дневната.
  • www.aiko-bg.com е търговска верига за продажба на матраци, аксесоари за декорация и стоки за дома.
  • www.mebelino.bg е онлайн магазин за мебели и обзавеждане. В него има огромно разнообразие от мебели за вашата спалня, кухня, дневна, офис, детска стая и градина.
  • Smartliving.bg предлагат мебели и аксесоари за дома и градината. Политика на фирмата е винаги да се придържа към модните тенденции на пазара, като не пренебрегва класиката.

Ако сте студент, живеете в студентско общежитие в Студентски град и искате да обзаведете общежитието си по ваш вкус www.dizma.bg предлага студентско обзавеждане, на цени удобни за всеки студент. Цени, които на Черния петък ще са още по – ниски!