Как да купим таблет на Черен петък

Как да купим таблет на Черен петък

В последните години в България нашумя отбелязването на най – големия за американците търговски ден – т.нар.Черен петък. Тази година той се пада на 24 ноември – последния петък от месеца.Тазгодишният Черен петък ще ви предостави възможността да закупите мечтания от вас таблет на изгодна цена.Тъй като се провежда само веднъж в годината, шансът е уникален. Не го пропускайте!

От изключително голяма важност е предварително да се подготвите за този ден. Подготовката се изразява в опознаване на стоката на пазара няколко седмици преди намаленията. Трябва да знаете реалната цена на таблета, който сте си харесали. Много търговци няколко дни преди Черния петък увеличават цените на предлаганите от тях стоки.В дългоочаквания ден на големите намаления те ги предлагат с лъжливо голямо намаление, а всъщност те са на старата си реална цена. Лоялните търговци оставят старата цена на стоката и слагат нов етикет с намалената нова продажна цена.

Предлагаме Ви да се запознаете с новите модели таблети: Новият iPad Pro е готов да се справи с всякакви задачи и то как. Значително по-мощен от повечето PC лаптопи и все пак възхитително лесен за употреба. Обновеният Retina дисплей е зашеметяващ както на вид, така и на докосване. Идва с iOS – най-иновативната мобилна операционна система в света. iPad е мощен инструмент за работа, игри и образование. С над милион приложения, създадени да се възползват от Multi-Touch дисплея и мощния му чип, той е нов начин да вършите любимите си неща.

ASUS Transformer 3 Pro е хибрид. Може да се превръща както в лаптоп, така и в таблет. Има клавиатура, която се свързва към устройството с помощта на мощни магнити. Повърхността на Transformer 3 Pro е от метал, което увеличава живота на устройството, а дизайнът на хибрида е „изострен“, благодарение на изрязаните с диамант ръбове, които подчертават красивия му външен вид.Екранът на устройството е 12.6-инчов, с резолюция от 2880 х 1920 пиксела.ASUS са включили Core i7 процесор от последно поколение, до 16GB оперативна памет и масивен 1TB SSD, което е с PCIe 4.0 интерфейс.