Купете най – интересните джаджи от Smartdevices.bg

Купете най - интересните джаджи от Smartdevices.bg

Тазгодишният черен петък в България ще ви помогне да се сдобиете с необходимия за вас телефон на много по-достъпна цена!
Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември.
Тази година Черния петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно и понеже шансът е уникален, не го пропускайте. Изберете
смарт устройства и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието от smartdevices.bg с намаления за Black friday 2017

Smartdevices.bg предлага най-новите и най-интересните технологични продукти в сферата на умен дом (smarthome) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни led крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, с високоговорители и WiFi усилватели, крушки с възможност за стрийминг (streaming) на музика. WiFi камера в скрита в лед крушка, умни (smart) контакти и smart ключове, универсални дистанционни решения за управление на всички свързани уреди в дома и много други.

Сайтът следи за най-новите разработки в Kickstarter и Indiegogo, получили доверие и финансиране от хиляди привърженици на новите технологии. Избира най-надеждните и приложими продукти за максимално удовлетворение и удобство на клиентите. Всеки трябва да има възможност да се възползва от улесненията, предлагани от умните високотехнологични устройства и се стремим да получите най-доброто – обслужване, качествени продукти, удовлетворение от използването им.

Закупете желаните от вас джаджи на изгодна цена на Black friday 2017. Smartdevices.bg ще участва в тазгодишният Черен петък и се очаква в сайта да има намаления до – 70 %. Не изпускайте тази уникална възможност!