Мебели за дома и офиса от HomeMarket

homemarket.bg черен петък

Homemarket.bg е електронен магазин, който предлага много и различни мебели за дома. Офертите са доста, а артикулите са разпредени в следните категории: обзавеждане на дневна, спалня, трапезария, за офиса, детето и TED. В категория Други всеки клиент може да намери закачалки за дрехи и одеяла за пикник. От одеялата се предлагат всякакви разцветки, по-класически или шарени и свежи модели, които хващат окото моментално. При положение, че на човек му предстои преместване и се нуждае спешно от нови мебели, винаги може да се обърне за съдействие към служителите на фирмата. Те ще отговорят на поставените въпроси и ще разяснят в детайли всичко около качеството, което отговаря на желаната стока. Всяка една от тях идва с гаранция директно до дома с експресна доставка. Не случайно толкова много хора ежедневно избират именно homemarket.bg. Те знаят, че могат да разчитат на професионализъм и коректност, които са обвързани с високо качество на всеки един от предлаганите онлайн продукти.

За офиса могат да се открият много столове. Удобството е на първо място и при по-продължително прекарване пред компютър то е водещо при избора на подходящ стол. Той задължително трябва да е комфортен и да не предизвиква неприятни усещания, когато се използва по-дълго време. Точно такива столове са налични като модели в homemarket.bg. Цените варират в интервал от 30 до 1000 лева. Най-скъпите модели се водят Президентски и Мениджърски столове, които предлагат страшно много екстри. Един удобен и практичен офис стол може да се закупи на приемливата цена от 120 до 200 лева. Повечето модели са леки и са пригодени не само за офис среда, но и за домашна обстановка за изпълняване на поставените задачи в срок.

Продуктите в категория Трапезария са най-търсени. Към момента те предизвикват голям интерес от страна на крайните потребители, които държат да обзаведат дома си от А до Я. Благодарение на homemarket.bg тази мисия е абсолютно възможна и достижима. Основните подкатегории в случая са трапезни маси и трапезни столове. Всеки ден има нови промоции, от които клиентът може да се възползва при закупуване на по-голямо количество за дома. Една част от столовете и масите са на достъпни за всеки средностатистически българин цени, а останалите са луксозни и се предпочитат за по-официални места. С тях се обзавеждат много заведения, малки ресторанти и др. Удобни са и се предлагат както в класически цветове, така и в по-ведри такива. Те носят настроение и са подходящи за пролетта и лятото, тъй като предразполагат към повече слънце, усмивки и настроение.

Homemarket разполага с цяла категория продукти, които са предназначени за обзавеждане на детска стая. Предлагат се стоки и за най-малките, а именно бебетата. Всяка бъдеща майка може да закупи организатор, възглавница ограничител или двупластова възглавница (спрямо възрастта на детето). Доставки се извършват до всяка точка от страната. Обикновено те пристигат до 3-5 дни от деня на потвърждение на поръчката. Приемат се и стоки по индивидуален проект. При тях изборът на цвят и размер са зададени изцяло от клиента. Следователно срокът за доставка до дома се удължава на 15 дни.