Най-добрите оферти на куфари онлайн

kufar.bg черен петък

Всеки активно работещ човек очаква с нетърпение почивките, които се отпускат 2-3 пъти годишно. Точно по това време се започват усилени приготовления, които са свързани със събиране на всевъзможни способи на едно място. Най-важният въпрос обаче остава висящ – къде е този голям и удобен за превозване куфар, от която аз се нуждая? Нека колебанието приключи точно в този момент. Вече съществува сайт, който е изцяло в помощ на своите потребители, обмислящи пътуване в кратки срокове. За да се осъществи то както трябва, дори не е нужно да се обикалят магазините в града с часове. Kufar.bg има голяма изненада за всички свои клиенти, които се доверят на качеството. Те предлагат куфари и чанти от всякакъв вид. Изборът е голям. Започва се от подбор на цвят до размер и вместимост. Най-търсени са пътните куфари. Прави се избор основно между меки и твърди ABS куфари. Заедно с това се предлагат чанти и сакове, които са предназначени за почивка във всяка точка от страната. Не се пренебрегват и аксесоарите.

В Kufar.bg всеки, който е заинтересован, може да открие такива и да улесни максимално пътуването, което му предстои. В категория аксесоари са поместени различни чадъри, детски чанти, раници, мъжки портмонета, пътни възглавници (с калъф и без), маска за очи и др. Производителите в сайта са два – Busquets и GABOL. Идеята е нито един клиент да не остане ощетен. Затова се предлагат не само пътни куфари, но и много дамски, мъжки и детски чанти. За най-малките има отделна категория, която е свързана със закупуване на несесери или ученически раници. Те са подходящи както за класната стая, така и за екскурзия. Удобни са дори за дълъг път и събират много багаж.

Изборът е богат, а цените са ниски. Този факт обаче не бива да е повод за притеснение, тъй като по никакъв начин не е обвързан с предлаганото качество. Една от най-големите екстри е свързана с промоциите, които редовно се правят. Служителите в Kufar.bg държат на всеки един от своите клиенти и правят дори невъзможното, за да ги зарадват. Към момента се предлагат промоции на детски раници и куфари за път до -16%. Когато се направи поръчка на по-висока стойност от 49 лв, доставката е безплатна на територията на цялата страна. Във всички останали случаи доставката се извършва до врата или офис на фирма Еконт. Крайната цена за доставка се определя изцяло от техните тарифи. Те се съобразяват с теглото на поръчаната стока. Обикновено стоки се доставят до врата или офис в рамките на 3 работни дни. Ако поръчаната стока тежи повече от 5 кг, следва да се направи допълнително изчисление на крайната цена за доставка. За да не се стига до неприятни изненади, служител на Kufar.bg ще се свърже веднага с клиента, за да уточни промяната и съответно да обясни каква е конкретната сума, която трябва да заплати за транспортни разходи. Във всеки един момент клиент може да върне закупената стока и дори не е задължително да посочва конкретна причина за своето решение. Редно е обаче артикулите да не бъдат повредени, надраскани или изцапани по някакъв начин.