Онлайн аптеката за теб и твоето семейство – vitania.bg

аптека Витания

Vitania.bg представлява сайт за закупуване на лекарствени средства, но само тази част от тях, които се отпускат свободно. Онлайн не се предлагат онези медикаменти, за които е нужна рецепта от медицинско лице. „Аптеки Витания“ са разположени на територията на град София. Към момента те могат да се открият единствено в столицата, а всички останали потребители са добре дошли да направят поръчка онлайн. Сайтът е създаден е цел максимално достигане до крайните потребители. Аптеките са ръководени от маг.фармацевт Велизар Сабинов Руженов. Всеки ден биват обслужвани хиляди хора в различни възрастови групи. В аптеките в София винаги могат да се проведат компетентни консултации, тъй като в тях работят единствено квалифицирани фармацевти. Всеки, който има нужда от съвет, но не знае откъде да го получи, е добре дошъл в „Аптеки Витания“.

Персоналът се отнася с уважение и обръща обстойно внимание на всеки един клиент поотделно. Онази част от хората, които нямат възможност да пазаруват директно от аптеката, могат да се възползват от предлаганите лекарствени средства онлайн. Тогава те имат правото на доста намаления, една част от които са всекидневни и са оповестени в сайта. Всички предлагани продукти са познати на нуждаещите се. Списъкът с лекарства и артикули е одобрен за продажба в ЕС. Всеки, който закупи стока над 30 лева, може да очаква доставка до дома или близък офис в града в най-кратки срокове (от 2 до 5 дни при одобрена поръчка след регистрация или приета по телефона от служител). Поръчката на лекарства или различни консумативи над 30 лв. е напълно безплатна. И тук не става въпрос само за клиентите на територията на столицата, но и в цялата страна. Единствената опция в случая е плащането да се извърши чрез опцията „наложен платеж“.

Клиентът има правото да прегледа стоката преди да я заплати на куриера. „Аптеки Витания“ предлагат лекарства от всякакъв тип: за храносмилателната система, сърдечно-съдовата система, дерматологични средства, хормонални препарати за дълготрайна употреба, полови хормони, имуностимулиращи средства, лекарства за нервната система, дихателната система, антипаразитни продукти и др. Представителите на „Витания“ за страната работят с всички познати фирми, които предлагат лекарства от всякакъв вид. Те разполагат с богат набор от витамини и минерали, които са важни за правилното функциониране на човешкото тяло. Именно те са тези, които редовно се поръчват онлайн или директно в някоя от аптеките на територията на град София.

Предлагат се още продукти са орална хигиена, бонбони, дъвки, апаратури, уреди, санитарни материали, медицински принадлежности, дезодоранти и парфюми. Козметични средства също не липсват. Те са често търсени от жени, които се нуждаят от надеждни продукти за поддържане на чисто лице, здрава коса и стегнато тяло. Продават се най-различни лосиони, кремове, тоалетни млека, антицелулитни препарати, хигиенни продукти (против изпотяване, прекомерно окосмяване по тялото), слънцезащитни спрейове и лосиони. За поддържане на красиво лице се предлагат маски, серуми, концентрати, кремове и много лекарствени средства при кожни болести (дори такива с хроничен характер). В сайта всеки потребител може да пазарува както по категория, така и по конкретна марка, която предпочита. По този начин той спестява време в излишно търсене, а в крайна сметка задоволява всичките си нужди само с няколко клика.

Можете да погледнете също така и aloha.bg, които предлагат натурален колаген, хранителни добавки, витамини и джаджи.