Оригинални часовници на ниски цени

часовници на черен петък

В тази статия ще ви запознаем с един от най-популярните онлайн магазини за продажба на маркови часовници – timer.bg. Предлагат се най-различни модели дамски, мъжки и детски часовници. Сайтът работи с едни от най-известните и разпознаваеми марки в страната (и не само). В момента те изцяло определят модните течения относно вида на аксесоарите. Всеки сезон колекциите на известните марки се обновяват, а клиентите имат право на избор от стотици продукти, които са част от DIESEL, Furla, D&G, Disney, GARMIN, DELBANA, Adidas, Casio и много други. Не е тайна, че именно те са лидерите на пазара. Мястото, където мога да се открият е само едно – timer.bg. Предлагат се и часовници в отделна категория – смарт часовници на марката Garmin. Те се отличават от останалите по своите характеристики: дигитален дисплей, форма (кръгла, квадратна или правоъгълна), механизъм (кварц), покритие, материал на корпус, материал на верижка, водоустойчивост и диаметър на корпус. Часовници от този вид са подходящи за жени, за мъже или унисекс. Изборът в тази категория е богат и заслужава да бъде прегледан.

По-високо качество на пазара към днешна дата не съществува. А както добре знаем, всеки клиент има правото да очаква и изисква най-доброто за себе си. Благодарение на timer.bg той го получава в кратки срокове. Поръчки се правят директно чрез попълване на полето за регистрация, след което те се потвърждават по имейл. Съществува и по-бърз вариант, който е свързан с позвъняване по телефона. Служителите са винаги на линия и отговарят на абсолютно всякакви въпроси относно предлаганата стока. Часовникът не е просто вещ, която показва времето, а личен аксесоар, от който може да се извлече много повече като информация. Днес технологиите са страшно напреднали, а с тях и видовете часовници, които се предлагат на пазара. Хората разчитат на тях по ред причини. Една от тях е свързана с многото функции, които притежават.

В категория промоции всеки клиент получава до -50% намаление на избраната стока и я получава напълно безплатно до дома. В промоционалното поле на сайта място намират часовници на марките Calvin Klein, Ebel, Rado, Jacques Lemans, Casio, ToyWatch и др. Всеки, който има нужда от нов часовник, но в момента разполага с ограничен бюджет, може да се обърне за помощ към служителите и ще бъде насочен именно в тази категория. Тя отговаря на нужди от всякакъв тип. Часовниците са предназначени за онази част от населението, която има индивидуален стил и всеки път се стреми да бъде различна. Именно тези хора се отличават от останалите с изтънчен вкус и нюх към качественото, което в лицето на timer.bg е 100% гарантирано.

Сайтът е собственост на „Уебмейт“ ООД. Предлаганите часовници в онлайн платформата за пазаруване са изработени по индивидуален дизайн и са подходящ за всяка възрастова група. Те са съобразени с годините и пола на всеки отделен клиент. При нужда от съвет не бива да има и грам колебание. Служителите на timer.bg дават индивидуални препоръки за часовници, които са предназначени както за по-млади, така и за по-зрели хора. Закупена стока пристига до дома с пълна документация: гаранционна карта, която е валидна 2 или 3 години, касова бележка, инструкции за употреба и не на последно място оригинална опаковка. Заложете единствено на доказали се марки в производството на часовници у нас!

Часовници над 100.00 лв. могат да бъдат закупени на изплащане с 0% лихва при 3 и 4 месечни вноски или 4.5% (вместо 9%) лихва при 6 месечни вноски. Доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни и е безплатна с възможност за преглед и тест.

По желание на клиента, всеки един закупен часовник може да бъде гравиран, а ако моделът е над 300.00 лв., услугата е безплатна.

Възползвайте се!