Подгответе се за зимата с www.deichmann.com

Подгответе се за зимата с www.deichmann.com

За най-големите шопинг маниаци има още една изненада – Deichmann предлага и онлайн пазаруване. Сайтът е: https://www.deichmann.com

Тенденцията при обувките е, че през сезон есен-зима 2017-18 няма невъзможни неща и всеки отговор на въпроса “какво да обуя“ е правилен. Изпълнените с контрасти модни акценти включват: груби ботуши, елегантни боти,спортни модели, боти тип Челси, мъжествен Денди стил, женствени високи токчета, велур и лак, платформи, пищност и изчистена визия, равни подметки или с граи? Фер, боти до глезена или пък чизми над коляното и т.н. Запазва се ежедневния стил, като се внася и допълнителна доза шик с комбинациите от различни материали, интересните повърхности и бляскави декорации, както и с различните детайли.

Есенно – зимно настроение бележат модата при обувките през предстоящия сезон. Новите модели са истинска сензация! Топ актуални за световната модна сцена, те привличат с ясно изразена атрактивно-екстравагантна, но и много стилна визия! Обувките са в типичните за сезона цветове и се отличават с детайли, които със сигурност няма да останат незабелязани. В любимия шкаф за обувки на всяка стилна и в крак с модата дама можем да намерим боти с катарами, висок квадратен ток, съчетан с платформа, стилни модели Челси в цвят на кафе или в романтично сиво, боти в рокерски стил или пък секси, удължаващи крака модели. Тези и много други актуални и впечатляващи модели ще откриете на много добри цени в магазините на Deichmann.

Побързайте!