Черен петък в АLTECH.bg

Черен петък в АLTECH.bg

Тазгодишния Черен петък в България ще Ви помогне да се сдобиете с необходимите за вас продукти на много по-достъпна цена! Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черен петък ще се състои на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, което прави шанса Ви уникален. Не го пропускайте!

Всяка година на Черния петък хиляди хора застават пред компютрите рано сутрин, за да са от първите възползвали се от огромните намаления, предлагани онлайн. Тази година и вие имате възможност да сте един от тях!
Предлагаме на вашето внимание още един онлайн магазин, който ще се включи в инициативата.

АLTECH.bg е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с клиентите.
Продуктовият каталог побира всичко ново от света на технологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Вие можете да се възползвате и от напътствията на служителите на сайта при процес на закупуване на даден продукт.
Страниците на уебсайта крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.
Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалните ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.
АЛТЕХ е мястото, където изборът на нова видео карта или обектив за фотоапарата ви гарантира не просто закупуването на продукт, а инвестиция в бъдещето.
Черният петък е ден за сбъдване на желания! Не го пропускайте!