Черен петък в Enzo.bg

Черен петък в Enzo.bg

В последните години в България нашумя отбелязването на най – големия за американците търговски ден – т.нар.Черен петък. “Black Friday” може да ви звучи малко зловещо, но всъщност е повод за радост за всеки човек, който обича да пазарува. Тази година той се пада на 24 ноември – последния петък от месеца. Черният петък ще ви предостави възможността да закупите не само бяла техника, обзавеждане и дрехи, а дори и козметика на по-достъпни цени! Тъй като се провежда само веднъж в годината, шансът е уникален. Не го пропускайте!

Enzo.bg е международен сайт, който предлага множество продукти. В него може да намерите качествена козметика на всякакви марки като например : Freedom, Catrice, Loreal, BaByliss , Maybelline,Dolce & Gabbana и т.н. Сайтът предлага на вашето внимание не само гримове и парфюми, но и всякакъв друг тип козметика. В него можем да открием качествени продукти за вашата коса, зъби, лице,продукти, които са специално създадени за мъже, както и био козметика.
Enzo.bg е сайт, от който лесно и бързо можем да изберем подаръци за приятелите ни и нашето семейство. Те предлагат отделна графа, специално отделена с продукти, които по-често са едни от най-поръчваните и интересни подаръчни комплекти гримове, четки, козметични пакети, малки избрани парфюмчета и т.н.

Този сайт за поредна година освен с качествено и бързо обслужване ни спечелва и с намаленията, които ще предлага отново на Black Friday. Ако съдим по минали години, те ще достигат до -70 % . Не изпускайте шанса си да зарадвате вас и вашите близки с качествена козметика, която в България може да се намери само на сайта на Enzo.bg!