Черен петък в Mebelino.bg

mebelino.bg черен петък

Българският Black Friday Ви предоставя възможност да обзаведете дома си на най – изгодната за вас цена! Събитието набира популярност през последните няколко години. Всяка година датата му е различна, но винаги е последния петък на ноември. Тази година Черния петък ще бъде на 24 ноември. Провежда се веднъж годишно, поради това шансът за освежаване на домовата ви обстановка е уникален. Не го пропускайте! Изберете мечтаните мебели за вашия дом, като се подготвите предварително.

Много хора са на мнение, че декември не е месец за обавеждане и реновиране на вашия дом. Но при огормните отстъпки, които mebelino.bg ще ви предложи защо не?
Закупуването на мебели, дори и на изплащане вече е по – лесно и бързо от всякога, а най-хубавото е че не се налага да излизате от дома си.

Освен всички отстъпки, които сайтът ще предложи в деня на Черния петък, той предлага и изключително удодни условия за месечни вноски и лихви. С времето и натрупания опит в тази сфера mebelino.bg успява да улесни максимално начина за кандидатстване до толкова, че единственото, което трябва да направите е да отделите 5 минути, за да попълните необходимата информация с техен сътрудник.
Предлагаме на вашето внимание 10 ТОП продавани продукти до момента:

1.Трапезен стол Carmen 310

2.Спален комплект Кармен

3.Кухненски ъгъл Торо лайт с функция сън

4.Стол Томи (орех)

5.Възглавничкa декоративнa 40/40

6.Спален комплект Рока

7.Стол Томи (венге)

8.Трапезна маса Mebelino 36

9.Спален комплект Стайл 252

10.Декоративна възглавница тринити-кафяв

Възползвайте се!