еMAG – Широка гама продукти на един клик разстояние

emag.bg черен петък

еMAG е един от най-големите и признати от хората в страната сайтове за техника. В него всеки може да открие широка гама продукти от няколко различни категории. Основните от тях са: smart телефони, електроуреди, компютри, таблети, лаптопи, оптика, офис консумативи, детски артикули, спорт, дом, градина, застраховки и др. На българският пазар еMAG е популярно име, което през годините е успяло да запази своите позиции. Сайтът има много голяма конкуренция от търговците на техника с физически магазини, но голяма част от потребителите обаче предпочитат да закупят стоката онлайн. По телефона или чрез полето за попълване на данни се приемат всеки ден нови поръчки. Доставката е безплатна при поръчки, които надвишават 50лв. на артикули предлагани от eMAG, което спестява пари на клиентите. Те получават поръчаната стока в срок, не заплащат допълнително и не губят ценно време за излишни обиколки из големите магазини. Онлайн пазаруването има своите предимства и затова е масово предпочитано в 21 век.

Вече за никой не е тайна, че еMAG е една от най-големите платформи за електронна търговия на територията на Източна Европа. Позициите й са утвърдени, а доволните клиенти са хиляди. Пазаруването онлайн става лесно и бързо. Макар изборът да е голям, клиентите не остават в неведение прекалено дълго време, тъй като насреща винаги разполагат с персонал, който е готов да се отзове при нужда, да даде насоки за типа стока, която е необходима за дома и да предостави всичко налично, което може да е от полза на потенциалните клиенти. Предимно хората в страната предпочитат да пазаруват от еMAG, когато се нуждаят от нова електроника за дома или офиса. Артикулите в сайта към момента са хиляди. Една огромна част от тях са налични и за поръчване чрез онлайн платформата. При избор на доставка до дома с куриерска фирма, опциите за клиентите са няколко. Те могат да заплатят директно на място след предоставяне на желаната стока или през системата на ePay с карта. При положение, че общата стойност на всички закупени артикули, предлагани от eMAG надвиши 50 лева, доставка не се заплаща.В този случай транспортните разходи за безплатни за купувача.

Към днешна дата офертите в сайта непрестанно се обновяват. Предлагат се уреди от ново поколение, които са мултифункционални и са изцяло в полза на клиентите. Често се прави цялостно обзавеждане на дом и градина. В този случай се предлага разнообразие от градинска техника, градински мебели, санитария, електрическо оборудване, декорации, домашен текстил, осветление, почистване и поддръжка. Компютрите и мобилните телефони са едни от най-често предпочитаните артикули за закупуване както онлайн, така и от големите вериги магазини. Освен самите телефони, сайтът свободно предлага зарядни устройства, всякакви по вид аксесоари, батерии, адаптери за телефони, поставки, калъфи и др. Една част от офертите са в ограничено количество, но те изрично са посочени в сайта. Останалите могат да се закупят в различни цветове и с конкретни аксесоари към поръчката.