Зарадвайте близките си с подаръци от еMAG

Не пропускайте да се възползвате от намаленията в еMAG. Гигантът в онлайн пазаруването ще ви помогне да се сдобиете с необходимите за вас продукти бързо, лесно и удобно.

Вече за никой не е тайна, че еMAG е една от най-големите платформи за електронна търговия на територията на Източна Европа. Позициите й са утвърдени, а доволните клиенти са хиляди. Пазаруването онлайн става лесно и бързо. Имате на разположение безброй продукти само на един клик разстояние. Възползвайте се от намаления и купете мечтаните подаръци за близките за вас хора.

еMAG предлага голяма гама от продукти, но за вас сме подбрали едни от най-привлекателните, а именно:

Apple Iphone 7

След излизането на iPhone X, цената на iPhone 7 стана достъпна за повече хора. Смятаме, че сега е точният момент за покупка. Възползвайте си от уникалната възможност да спестите пари, но пак да сте в крак с най – модерните технологии. iPhone изживяването е единствено по рода си. След ползването на iPhone веднъж, няма да можете да използвате друг телефон. Той има впечатляващи стерео говорители. Apple са лидери на пазара и всеки техен продукт не остава незабелязан. Няма да сгрешите, ако си купите именно iPhone.

Телевизори Samsung

Ако имате нужда от нов телевизор еMAG предлага разнообразни модели телевизори. Телевизорите Samsung са най – популярни сред купувачите. Добър избор би бил 50″ телевизор LED Smart Samsung с 4K Ultra HD резолюция, тъй като цените на панелите паднаха значително и като съотношение цена-производителност това е може би най-добрият избор. Наслаждавайте се на по-прецизни и естествени цветове. Samsung разработи специална технология за цветовете за този UHD телевизор, наречена PureColour. Тази технология предава по-голяма гама от цветове и оттенъци, които са възможно най-близки до тези в реалния живот, като ви доближава до всичко, което е създаденото от природата. С всички тези 8 милиона пиксела, които получавате с UHD дисплея, които са четири пъти повече отколкото при всеки Full HD дисплей ще се наслаждавате на уникални гледки само с едно включване на вашия телевизор!

Лаптоп ASUS

Лаптопът ASUS T101HA-GR007T е мечтаният коледен подарък за всяко момиче. С процесор Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 10.1″ ще сърфирате в мрежата с лекота. Разполага с Touchscreen, 2GB RAM, 64GB eMMC вградена памет. Вградена видео карта Intel® HD Graphics 400. Лаптопът идва с инсталиран Microsoft Windows 10 Home. И най – привлекателното в него, е че е в розов цвят.